Bij de VakantieWerkWinkel maken we elke dag werk van werk. Voor de, voor jou, tofste vakantiebaan halen wij alles uit de kast. Onze coaches zetten zich volledig in om je te leren kennen en de perfecte vakantiebaan voor je te vinden

Wij willen vooruit! Samen met jou willen we groeien, leren en ontwikkelen. Op persoonlijk vlak en op zakelijk gebied. Door banen van de juiste mensen te voorzien en mensen aan de juiste baan te helpen, dragen we bij aan de persoonlijke groei van mensen zoals jij! En daar zijn wij trots op. 

De VakantieWerkWinkel is een spinoff van Synergie Uitzendbureau. Synergie uitzendbureau Nederland maakt deel uit van de Franse, internationaal en beursgenoteerde, Synergie Groep S.A. Door de jaren heen is Synergie Groep S.A. uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die inmiddels met ruim 650 vestigingen actief is in 18 verschillende landen. Werken in het buitenland is dus ook een mogelijkheid. 

Wij hebben ons aan je voorgesteld. Nu jij. Laat je gegevens achter en we bellen of appen je! Want wanneer start jouw vakantiebaan?

Schrijf je in

Waarom werken via VakantieWerkWinkel

  • Je salaris uitbetaald op een vaste dag. Zonder problemen op je bankrekening;
  • Mogelijkheid om je studie te combineren met een baan;
  • Zelf je werk-uren per week bepalen;
  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Een persoonlijke coach die je met raad en daad bij staat.